marți, 17 ianuarie 2012

Ce este autodiversificarea

Autodiversificarea sau Baby Led Weaning, tehnica bazata pe cartea cu acelasi nume scrisa de Gill Rapley, presupune sa ii lasi oportunitatea copilului sa se hraneasca singur de la inceputul diversificarii, respectiv in jurul varstei de 6 luni.

Cartea "Baby-led Weaning: Helping Your Baby to Love Good Food" este cel mai bun mod de a intelege conceptul pe termen lung (este plina de exemple, idei si experiente de parinte). Va recomand sa o cumparati daca puteti cu o luna inainte de inceperea diversificarii pentru a avea timp sa o cititi pe indelete.
Dar, daca sunteti in pragul diversificarii sau ati auzit acum de BLW si nu stiti ce si cum, gasiti un excelent ghid de autodiversificare in limba romana cu tot ce ai nevoie pentru inceput aici.
In limba engleza, informatiile pe larg despre conceptul Baby Led Weaning sunt la aceasta adresa.

Un nou studiu sugereaza avantajele BLW versus diversificarea cu pireuri in combaterea obezitatii infantile. The Guardian are un articol interesant pe aceasta tema.
Voi reveni in curand cu rezumatul cartii Baby Led Weaning si cu idei de ajutor din experienta noastra.
Citeste si despre frumoasa experienta a autodiversificarii - din propria experienta si idei din cartea Baby-led Weaning: Helping Your Baby to Love Good Food

 http://diversificarenaturala.blogspot.ro/2013/02/cum-sa-incepem-autodiversificarea.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu